logo

Algebehandling

Algebehandling af tag og fliser​

​Skal du have algebehandlet dit tag, er Lundgaard Omfugning det oplagte valg. Vi har mange års erfaring med vedligeholdelse af huse og erhvervsejendomme ved fliserens i form af algebehandling. Vi hjælper både private og erhverv, og kan klare såvel store som små opgaver. Med beliggenhed i Skjern, kører vi gerne til Ringkøbing, Tarm, Hvide Sande og resten af Jylland.

Vi foretager algebehandling af blandt andet:
  • Tag
  • Fliser
  • Træværk
  • Murværk

Med den rette algebehandling sikrer du dig den længst mulige levetid, hvad enten det er algebehandling af tag, fliser, træ- eller murværk. Det er en rigtig god investering af dine penge.

Algebehandling af tag hvornår?

Tidspunktet for en algebehandling er nærliggende at have med i sine overvejelser, inden man går i gang med projektet. Perioden hvori man kan udføre algebehandlinger er dog rimelig fleksibel, da plusgrader og tørvejr er de to eneste krav der som udgangspunkt skal overholdes. Du kan derfor i princippet få foretaget tagrens på et hvilket som helst tidspunkt på året, hvorfor du ikke bør tøve med at kontakte os.

Tag en uforpligtende snak med os​

 

Lad os komme ud til dig og se på opgaven, så vi kan tage en snak om, hvordan vi bedst kan hjælpe dig. Vi lægger vægt på algebehandling i høj kvalitet udført med fokus på detaljerne fra start til slut. Hos Lundgaard Omfugning sørger vi altid for at holde os opdateret inden for vores fag, så vi til enhver tid kan tilbyde den bedste algebehandling i Vestjylland. Dette er selvfølgelig til yderst konkurrencedygtige priser, og vi er ikke blege for at komme med et uforpligtende tilbud med en billig pris på en algebehandling.

​Ønsker du at høre mere om fliserensning og algebehandling i Jylland, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 21 93 25 20

 

 

Få uforpligtende tilbud

Udfyld felterne, og vi kontakter dig​ med et uforpligtende tilbud.